de CREAtak, crea-namiddag voor mensen met chronische pijn

Onze vereniging 'de Maretak' biedt jullie een maandelijkse crea-namiddag aan. Tijdens deze namiddag kan je als deelnemer kiezen uit twee workshops die worden aangeboden en begeleid door enkele ervaren lesgeefsters, tevens leden van onze vereniging. Meer uitleg van elke workshop vind je op onze website: www.demaretak.org/evenementen/creatak. Tevens zal worden vermeld welke materialen de deelnemers eventueel dienen mee te brengen (door een keuze te maken onderaan bij het inschrijven). Voor de overige materialen die nodig zijn tot het realiseren van ieders creatie tijdens de workshop wordt gezorgd door de organisatie. Daarom is het ook verplicht om zich vooraf in te schrijven wanneer men wenst deel te nemen aan een workshop tijdens deze crea-namiddagen.

Gezien er slechts een bepaald aantal deelnemers per workshop wordt toegelaten ontvangt u bij uw inschrijving een bevestiging hiervan per kerende e-mail. Er wordt dan ook gerekend op uw aanwezigheid van zodra u deze bevestiging van inschrijving ontvangt. Indien u uitzonderlijk toch niet kunt aanwezig zijn, dient u dit te verwittigen via e-mail of telefoon.

Het blijft ook steeds mogelijk voor leden van 'de Maretak vzw' om naar de crea-namiddagen te komen zonder dat men verplicht is tot deelneming aan een workshop. Hiervoor wordt een 'doe-hoekje' ingericht in het lokaal, waar men bijvoorbeeld terecht kan met of zonder een zelf meegebracht werkstukje of boek. Aangezien we deze activiteit tevens beschouwen als een soort van 'lotgenotencontact' is ook iedereen welkom voor 'n babbeltje.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Waar

Dienstencentrum De Sleutel

Organisatie

de Maretak, vereniging voor mensen met chronische pijn

Filter op categorie