VHP Service

Audiovisuele systeem integratie: Audac Certified Partner

VHP audiovisueel levert uiteenlopende audiovisuele oplossingen: van het plaatsen van slechts een enkele beamer en presentatiescherm tot het inrichten van complete vergaderruimtes, auditoriums, sportstadions, restaurants, cafés, werkruimtes, magazijnen, sporthallen, …

Als onafhankelijk leverancier kunnen wij u producten leveren van (bijna) ieder gewenst merk. Samen met onze partners hebben we tientallen jaren ervaring in het bedenken en uitvoeren van oplossingen voor projecten.

VHP service is uw betrouwbare partner voor maatwerkoplossingen op het gebied van presentatie en communicatie.

Wij beschiken samen met onze partners over een uitgebreid assortiment producten en diensten op het gebied van beeld, licht en geluid. VHP service heeft zich toegelegd op het op maat verhuren, plaatsen en bediening van deze middelen. Of het om een presentatie voor 10 personen of een congres voor 1000 personen gaat, samen met u zorgen we dat het een geslaagde bedrijfspresentatie wordt.

Het Pipe & Drape Systeem is een decoratief verplaatsbaar scheidingssysteem. 

Hiermee kan een kale loods omgetoverd worden tot een professioneel ogende en chique ruimte. Het Systeem kan veelzijdig en in allerlei situaties worden toegepast, wij denken dan aan bedrijfsfeesten, productpresentaties, fotografie, beurzen, catering of als backdrop.

VHP service beschikt over mobiele rondleiding uitrustingen van het merk Sennheiser

(Type TourGuide 2020-D). Deze mobiele oplossingen zijn zeer gevraagd voor bedrijfsbezoeken, museumbezoeken, kleinschalige vergaderingen … omwille van hun talrijke voordelen: koptelefoon en receiver, autonomie van meer dan 8uur, gebruiksvriendelijkheid, geluidskwaliteit, hand of headset micro. Deze koffers zijn compact en zijn daarom gemakkelijk transporteerbaar. Ze vereisen geen installatie en kunnen dus zonder technicus worden gebruikt. In combinatie met tolkencabines kunnen wij deze systemen ook inzetten voor simultane vertalingen.

Contactgegevens

Adres
Dorpsstraat 20-24 , 3210 Lubbeek
GSM
0475328418
E-mail
info@vhpservice.be
Website
www.vhpservice.be/
company-contact-box--text-handelsregister
0733.419.473

Volg ons op

Contactpersoon

Van Hoeyveld Marc