Behaag je tuin 2023

Gepubliceerd op dinsdag 20 juli 2021 14.35 u.

Samenaankoop (fruit)bomen, hagen, heggen en houtkanten in Vlaams-Brabant 

Te droge, te natte of te hete zomers? Je kan je tuin eenvoudig klimaatbestendiger maken. Verbeter de wateropname van je tuin en omgeving met diepwortelende bomen en struiken. Beter dan een gazon! Geniet van het verfrissend airco-effect van een boom op een hete dag. Beter dan een parasol!

Ook kleine (stads)tuinen maken een groot verschil. Het aanbod van bomen en haagpakketten is hierop afgestemd. Ook de klimplanten zijn echte blikvangers voor een kleinere tuin. 

🌳 Surf naar www.behaagjetuin.be

🌳 Bekijk het aanbod: klimaatbomen, bijvriendelijke bomen, hoogstam(fruit)bomen, gemengde pakketten voor hagen, bloesem- en bessenheggen, houtkanten, klimplanten, wilgenpoten,… 

🌳 Bestel tussen 1 september en 15 oktober. 

🌳 Haal op zaterdag 9 december je plantgoed af in je gemeente : gemeentelijke werkplaats, Bollenberg 86 in Lubbeek van 9u tot 12u.

🌳 Planten en genieten maar van een heerlijk groen plekje!

De regionale landschappen van Vlaams-Brabant garanderen je kwalitatief streekeigen plantgoed aan een goede prijs. 

Wens je ondersteuning en advies? Met concrete vragen over je bestelling en de aanplanting in je tuin kan je contact opnemen met je regionaal landschap via [mailadres RL toevoegen]. Ook de milieudienst van je gemeente kan je wegwijs maken.

MEER INFO?

Regionaal Landschap Noord Hageland
Huize Hageland
Oudepastoriestraat 22
3390 Tielt-Winge
016 63 59 54

BROCHURES

Hagen, heggen, houtkanten en bosranden

Hoogstamfruitbomen
Knotbomen 

Tuinfolders provincie Vlaams-Brabant