BENOveren op woensdag 25 maart en 1 april 2020

Gepubliceerd op dinsdag 11 februari 2020 6 u.
Nog beter dan renoveren is BENOveren. Weet je niet goed hoe je hieraan moet beginnen, dan kan de BENOvatiecoach je helpen. Zo ben je zeker van de juiste aanpak en heb je gegarandeerd minder kopzorgen.

De BENOvatiecoach stelt een BENOvatieplan op met alle mogelijk BENOvatiemaatregelen en maakt een overzicht van de geschatte investeringskosten en mogelijke energiebesparingen. Hij zoekt naar de beste aannemer(s) voor de werken, informeert je over groepsaankopen en premies en helpt je de voordeligste offertes te kiezen. Hij volgt de werken op en kijkt het resultaat technisch na.

De BENOvatiecoach start vanaf 10 ge├»nteresseerde gezinnen. Die hoef je niet zelf te zoeken, maar een duwtje in de rug van jouw buren kan natuurlijk nooit kwaad. Het enige wat jij moet doen is een waarborg betalen van 150 euro. Een deel van dit bedrag krijg je terug zodra jij en 9 andere inwoners van jouw gemeente de coach inschakelen én je binnen de 2 jaar minstens één energiebesparende maatregel laat uitvoeren waarvoor je een premie aanvraagt.

Interesse?
kom dan zeker naar één van de infoavonden die Hartje Hageland organiseert. Dan komt de BENOvatiecoach zich voorstellen en zijn aanpak toelichten. Inschrijven is niet verplicht.

  • woensdag 25 maart 2020 om 20u
    Lubbeek, raadzaal Gemeentehuis, Gellenberg 16
  • woensdag 1 april 2020 om 20u
    Kortenaken, zaal Den Hoek, Hoekstraat 33

Meer weten?

  • Kan je niet aanwezig zijn, maar weet je wel graag meer over dit project? Neem dan contact op met Hartje Hageland of contacteer rechtstreeks Johan Eyben.
  • Wil je een renovatiebegeleiding aanvragen, vul dan de vragenlijst in op www.energiehuis.igo.be

meer info

Hartje Hageland
Kruisstraat 2
3390 Tielt-Winge
tel. 016 63 95 65
info@hartjehageland.be
www.hartjehageland.be

Johan Eyben
tel. 0471 66 04 27
johan.eyben@igo.be
benoveren@igo.be