Bevrijdingsbal met optreden van The Andrew Brothers

Gepubliceerd op maandag 22 oktober 2018 10.33 u.
In 2018 herdenken we het einde van de Eerste Wereldoorlog, 100 jaar geleden. Het was het eerste internationale conflict op wereldschaal. De kleinste dorpen werden getroffen, ook Lubbeek en de deelgemeenten. Om stil te staan bij dit conflict werden er een aantal activiteiten uitgewerkt.

Op 1 december 2018 organiseert de cultuurdienst een feestelijk Bevrijdingsbal voor jong en oud(er).

Of het nu oorlog of vredestijd is, iedereen heeft nood aan muziek en entertainment.
Sta me toe je voor te stellen aan The Andrews Brothers: drie zingende soldaten en drie bevallige jonge soldates die deze mannen instrumentaal ondersteunen, zoals enkel vrouwen dit kunnen.

Corporal Sonny, Johnny en Steve ontmoetten elkaar in The Third Armored 'Spearhead' Division. Samen met hun sweethearts Rebekka (gitaar), Annebelle (drum) en Muriel (contrabas) zorgden ze ervoor dat de andere soldaten en officieren heel even de oorlog konden vergeten en nog eens zorgeloos konden zingen en dansen alsof het gewoon weer 1912 was.

In een show van 75 minuten brengen ze voor jou graag die vergeten classics, die onze voorvaders uit volle borst meezongen en hielpen de moraal hoog te houden. Daarnaast brengen ze ook graag wat frissere songs in die typische Andrews Brothers style. Eén ding is zeker! Er zal geswingd, gezongen en gedanst worden alsof het op bevel van de generaal zelf is.

Om volledig in the mood te komen is er op voorhand een dansinitiatie voorzien waar je de beginselen van swingmuziek onder de knie krijgt. Neem een leuk aandenken mee naar huis en laat je fotograferen in de fotobooth met aangepast interieur. 

PRAKTISCH

Wanneer
Zaterdag 1 december 2018

  • deuren 19u30
  • dansinitiatie 20u
  • optreden 21u

Waar
Lubbeek, Libbeke, Gellenberg

Prijs
Inkom gratis

Toog uitgebaat door Natuurpunt Lubbeek