Feestzaal Libbeke

Feestzaal Libbeke, gelegen langs de Gellenberg 16A te Lubbeek, is een polyvalente zaal met publieksruimte voor 255 zitplaatsen (en een maximumcapaciteit van 500 personen in totaliteit) en heeft een totale oppervlakte van 367 m². Het heeft een verplaatsbaar podium, 1 loge, sanitair, bergruimte en keuken.

Verenigingen en privépersonen van binnen en buiten Lubbeek kunnen deze zaal huren. De tarieven hiervoor zijn vastgelegd en terug te vinden in het reglement ‘Gebruik gemeentelijke lokalen’ cfr. artikel 27: tabel met gebruikscategorieën. Dit regelment vind je hieronder.

Voorwaarden

De aanvraag moet minstens vier weken en mag maximum één jaar op voorhand worden ingediend.

Er geldt een concessiecontract tussen de gemeente en een brouwerij (huidig: Drankenhandel Baets). Dit wil zeggen dat alle drank bij hen moet worden afgenomen.

De huurder dient zelf een verzekering af te sluiten voor brand en burgerlijke aansprakelijkheid voor de periode waarin hij/zij de zaal huurt.

De sleutel kan op afspraak daags voordien worden afgehaald op de dienst cultuur. 

 

Procedure

Dien uw aanvraag in via het e-loket aan de hand van onderstaande link 'huuraanvraag gemeentelijke lokalen en zalen'.

Na goedkeuring van de aanvraag ontvangt de huurder een gebruiksovereenkomst. Hiervan bezorgt u, binnen de vijf werkdagen, een ondertekend exemplaar aan de dienst cultuur. A.d.h.v. het ondertekend exemplaar maken wij een factuur (huurprijs en waarborg) op en bezorgen we dit aan de huurder.

Kostprijs

De bedragen vindt u terug in het 'nieuw reglement gemeentelijke lokalen' onder de rubriek downloads.

Wat meebrengen?

Bij het afhalen van de sleutel op afspraak:

- Bewijs betaling huurprijs en waarborg

- Bewijs betaling verzekering