Infonamiddag voor senioren en mantelzorgers op donderdag 21 november 2019

Gepubliceerd op maandag 21 oktober 2019 14.19 u.
Op donderdag 21 november 2019 organiseert Hartje Hageland samen met het OCMW Lubbeek een infonamiddag met als thema ‘Wonen voor senioren’, gericht op senioren en mantelzorgers.

De toegang is gratis, iedere bezoeker krijgt een gratis drankje en een stukje taart aangeboden. Er is heel wat randanimatie, zo kan je een bezoek brengen aan de brandmobiel.

Aangepast, veilig en zorgeloos genieten van je oude dag
Je wilt zo lang mogelijk thuis in je vertrouwde omgeving blijven wonen. Bekijk dan hoe je je woning kan aanpassen aan je behoeften. Indien het niet meer lukt om zelfstandig te wonen, bestaan er een aantal alternatieven zoals zorgwonen, serviceflats of een woonzorgcentrum.

Tijdens deze informatieve namiddag kan je al je vragen stellen rond thuis ouder worden of ouder worden weg van huis. Denk maar aan woningaanpassingen, premies voor het aanpassen van je woning, woningdelen, assistentiewoningen en nog veel andere mogelijkheden. Je komt ook meer te weten over energie besparen en verbouwen.

Thuiszorgdiensten en ziekenfondsen zullen aanwezig zijn om je heel wat nuttige informatie te geven. Je kan deelnemen aan een sessie seniorengymnastiek en er is een gratis tombola met een mooie hoofdprijs.

Iedereen van harte welkom!


Praktisch

wanneer
donderdag 21 november 2019 van 14u tot 18u

waar
Lubbeek, dienstencentrum De Sleutel, Staatsbaan 124

Meer info
Hartje Hageland, Kruisstraat 2, 3390 Tielt-Winge, tel. 016 63 45 65