Inschrijving Grabbel en Swap

Voor de Grabbel & Swap op het Plein kan je vanaf maandag 26 april 2021 (12u) op twee manieren inschrijven:

1. Vooraf online inschrijven
Inschrijven voor een bepaalde dag of activiteit gebeurt online. Hiervoor ga je als volgt te werk:

- Ga naar https://www.lubbeek.be/online-inschrijven.
- Indien je nog niet geregistreerd bent in het onlinesysteem, dien je eerst een account aan te maken.
- Let erop dat je de correcte geboortedatum invult. Je zal namelijk enkel activiteiten kunnen selecteren voor de desbetreffende leeftijd.
- Je kan in één beweging voor meerdere activiteiten en deelnemers van je gezin inschrijven.

Online inschrijven voor een activiteit kan steeds tot ten laatste 9u van de dag voordien, op voorwaarde dat er nog plaats is.  

Online-account

Kwam je het voorbije jaar al eens langs op de Grabbel of de Swap, nam je reeds deel aan een gemeentelijke sportweek of maakte je gebruik van de opvangdiensten van Kinderclub L-Kids (IBO - Initiatief Buitenschoolse Kinderopvang), dan kan je de account die je hiervoor aanmaakte gebruiken om je in te schrijven.

Er worden geen nieuwe accounts aangemaakt door de hoofdmonitoren! Voor je dus naar de Grabbel of de Swap komt, dien je minstens over een actief account te beschikken.

2. Daginschrijvingen
Daginschrijvingen worden slechts in uiterst beperkte mate doorgevoerd. Wij willen iedereen graag aanmoedigen om je inschrijving online in orde te brengen! Dien je toch een daginschrijving te doen, zorg dan zeker dat je al over een online-account beschikt.

Daginschrijvingen zijn enkel mogelijk voor dagen binnen de huidig lopende week en op voorwaarde dat er nog plaats is.

Procedure

Hoe ga je te werk?
- Als je nog geen account hebt, kan je best voor de start van de inschrijvingen een account aanmaken om je te registreren, zo verloopt alles vlotter op de dag van de inschrijvingen.
- Let erop dat je de correcte geboortedatum invult voor de kinderen, je zal namelijk alleen activiteiten kunnen selecteren waarvoor zij in aanmerking komen.
- Je kan in één beweging meerdere activiteiten en deelnemers aanduiden.
- Inschrijven is met onmiddellijke online betaling.
- Je ontvangt steeds een bevestigingsmail van je inschrijving.
- Indien je niet over een PC en/of PC-banking beschikt, ben je welkom op de dienst vrije tijd in het gemeentehuis.

De inschrijving zelf
- Door hier te klikken (of op de link hiernaast in de rechterkolom bij relevante websites) kom je terecht op de online inschrijvingspagina.
- Vervolgens dien je je aan te melden met je account. Door je in te loggen met je login en je paswoord kom je op de welkomstpagina van het inschrijvingssysteem.  
- In de linkerkolom klik je op ‘Vrije Tijd’.
- Klik daarna op ‘Inschrijven’.
- Vanaf dit punt kan je al je inschrijvingen invoeren. Je kan dit eventueel vergemakkelijken door een zoekterm in te geven zoals bijvoorbeeld ‘Grabbel’ of ‘Swap’. Je krijgt dan in één oogopslag alle activiteiten van deze leeftijdscategorie te zien.