Inschrijving Grabbel en Swap

Online inschrijvingen:

Voor de activiteiten van de Grabbel & Swap op het Plein kan je online inschrijven. Deze online-inschrijvingen gaan steeds van start de tweede maandag na de paasvakantie.

Tijdens de werking zelf (juli en augustus) kan je voor een bepaalde dag of activiteit online inschrijven tot ten laatste 9u van de dag voordien.

Nadien kan je nog inschrijven bij de hoofdmonitoren in Linden zelf (bij de Swap is dit op voorwaarde dat er nog plaats is).

 

Daginschrijvingen:

Dit kan elke dag in Linden zelf. We vragen dit wel te doen ten laatste een kwartiertje vóór de aanvang van de activiteiten, om 8u45.

Voor de deelname aan de wekelijkse uitstap op woensdag, moet je uiterlijk de dag voordien (dus dinsdagochtend) ingeschreven zijn.

Procedure

Hoe ga je te werk?

- Als je nog geen account hebt, kan je best voor de start van de inschrijvingen een account aanmaken om je te registreren, zo verloopt alles vlotter op de dag van de inschrijvingen.

- Let erop dat je de correcte geboortedatum invult voor de kinderen, je zal namelijk alleen activiteiten kunnen selecteren waarvoor zij in aanmerking komen.

- Je kan in één beweging meerdere activiteiten en deelnemers aanduiden.

- Inschrijven is met onmiddellijke online betaling.

- Je ontvangt steeds een bevestigingsmail van je inschrijving.

- Indien je niet over een PC en/of PC-banking beschikt, ben je welkom op de dienst vrije tijd in het gemeentehuis.

 

De inschrijving zelf

- Door hier te klikken (of op de link hiernaast in de rechterkolom bij relevante websites) kom je terecht op de online inschrijvingspagina.

- Vervolgens dien je je aan te melden met je account. Door je in te loggen met je login en je paswoord kom je op de welkomstpagina van het inschrijvingssysteem.  

- In de linkerkolom klik je op ‘Vrije Tijd’.

- Klik daarna op ‘Inschrijven’.

- Vanaf dit punt kan je al je inschrijvingen invoeren. Je kan dit eventueel vergemakkelijken door een zoekterm in te geven zoals bijvoorbeeld ‘Grabbel’ of ‘Swap’. Je krijgt dan in één oogopslag alle activiteiten van deze leeftijdscategorie te zien.