Jobstudent Informatieverwerking Single Digital Gateway

Gemeentebestuur Lubbeek werft aan van voor 2 weken (76 u) vanaf 01 juli tot en met 31 oktober 2023

Werkdagen/uren te bepalen in samenspraak

Jobstudent voor het uitoefenen van de functie

 Informatieverwerking Single Digital Gateway - salarisschaal E1 Jobstudent

 

Vacaturenummer: 16052023JSSDG

Functieomschrijving : De Europese Unie besliste bij verordening van 12 december 2018 tot de oprichting van een digitale toegangspoort voor al haar burgers, de Single Digital Gateway (SGD). De Single Digital Gateway moet alle burgers van lidstaten toegang geven tot informatie en procedures. Het principe is dat wanneer een procedure beschikbaar is voor een burger van één lidstaat, dat ook zo moet zijn voor burgers uit andere lidstaten. Concreet betekent dit dat een deel van de huidige informatie in het Engels aangeboden wordt op het Europese portaal YourEurope. De Vlaamse overheid voorziet vertalingen in het Engels van de generieke informatie. De Jobstudent zal de betrokken producten moeten nakijken, aanvullen en inlezen in het loket van de Vlaamse overheid.

We geven de voorkeur aan studenten die voldoen aan volgende vereisten:

Profiel

  • Minimum 18 jaar
  • Bereid te werken in wisselend uurrooster tussen 7u00 en 19u00
  • Zeer goede kennis van het Nederlands en het Engels
  • Medisch geschikt zijn
  • Goede computervaardigheden

Taken:

  • Engelstalige documenten nakijken, aanvullen en inlezen in het betrokken loket van de Vlaamse Overheid.

 

Het aanbod:

  • een studentenovereenkomst

Solliciteren:

Je kandidatuur (sollicitatiebrief met vermelding van het vacaturenummer) met CV en een recent uittreksel uit het strafregister model 2 (contact met minderjarigen) (max 3 maanden oud) bezorg je via het e-mailadres personeelsdienst@lubbeek.be .

De kandidaturen dienen uiterlijk op 05 juni 2023 verzonden te worden via mail aan de personeelsdienst. Sollicitatiegesprekken zullen doorgaan in de week van 12 juni 2023.

Voor informatie kan je terecht bij de personeelsdienst (016/47.97.76/77/78) of personeelsdienst@lubbeek.be of www.lubbeek.be en/of terugvinden in de bijlage van dit vacaturebericht.