Kunstenroute voor kinderen

Gepubliceerd op donderdag 10 augustus 2023 14.28 u.

De cultuurdienst daagt alle kinderen uit om zich creatief uit te leven en geeft hen de kans om tentoon te stellen als een echte artiest!

Ben je tussen 3 en 18 jaar? Maak dan een kunstwerk over iets wat jij mooi vindt of graag zou willen in Lubbeek! Een kunstwerk kan vanalles zijn: een tekening, een beeldje, een schilderijā€¦

Er wordt op vier plaatsen tentoongesteld: bij plaatselijke handelaars, in de bibliotheek, in het gemeentehuis en bij de kunstenaars thuis. Als je niet thuis wil tentoonstellen, kan je je werk binnenbrengen in de bibliotheek van Lubbeek tussen 11 en 23 september. Wij zorgen zelf dat je werk een plaatsje krijgt op één van de opengestelde plaatsen. Hang je je kunstwerk aan je eigen raam, geef dan een seintje aan cultuur@lubbeek.be.

De tentoonstelling start met een lanceermoment op zaterdag 7 oktober 2023 op het plein van het gemeentehuis van 10u tot 12u30. Er zal animatie zijn en een hapje met drankje. Wie wil, kan zich ook nog creatief uitleven in de twee ateliers begeleid door plaatselijke kunstenaars.

Vanaf 7 tot en met 15 oktober 2023Ā kunnen kunstliefhebbers tijdens een wandeling op zoek gaan naar alle creaties.