#lokaalstaatcentraal

Om de lokale handelaars en horeca-uitbaters een hart onder de riem te steken in deze moeilijke periode, lanceert de gemeente Lubbeek het initiatief #lokaalstaatcentraal. Onder deze noemer vallen drie wedstrijden waarmee je lokale waardebonnen kan winnen. Steun onze lokale handels- en horecazaken en doe mee!
  • Hier kan je het wedstrijdreglement downloaden.
  • Handelaars die nog geen affiche verkregen, kunnen deze hier downloaden.
  • De lijst met deelnemende handelaars kan je hier terugvinden!

Wedstrijd 1: invulformulier

Kijk jij ook reikhalzend uit naar het einde van de lockdown? Ben je al plannen aan het maken waar je lekker zal gaan eten/pintelieren of waar je nieuwe kleren of andere zaken zal gaan kopen en met wie je dit zal doen? Deel je aankoopplannen bij Lubbeekse handels- en/of horecazaken en maak kans op een waardebon van €30 die je hiervoor kan gebruiken.
Je kan deelnemen door het formulier op de flyer in te vullen en binnen te brengen in de brievenbus van het gemeentehuis. Ook deelnemers die een foto van het ingevulde formulier sturen naar economie@lubbeek.be, komen in aanmerking voor een prijs. Vergeet zeker je naam, voornaam en e-mailadres niet te vermelden. De tien deelnemers die de meest originele inzendingen sturen, zullen een cadeaubon ter waarde van €30 ontvangen. De uiterste inzenddatum is 31 mei 2020. 

Wedstrijd 2: fotowedstrijd tijdens#lockdown 2020

Wil jij kans maken op één van de waardebonnen van €50? Post een foto, filmpje of selfie op Facebook of Instagram van een aankoop bij één van de Lubbeekse handels- of horecazaken die werken met afhaaldienst, online shop, etc. Ook de aankoop van cadeaubonnen die na de lockdown gebruikt kunnen worden, tellen mee. Vergeet zeker niet de gemeente Lubbeek te taggen en de naam van de handels- of horecazaak, samen met #lokaalstaatcentraal te vermelden. Stuur voor de zekerheid ook een screenshot van je post naar de gemeente Lubbeek via messenger. De uiterste inzenddatum is 31 mei 2020.

Wedstrijd 3: fotowedstrijd na#lockdown 2020

Ook bij deelname aan de derde wedstrijd maak je kans op één van de waardebonnen van €50. Post een foto, filmpje of selfie van een aankoop bij een Lubbeekse handels- of horecazaak die opnieuw geopend is, op Facebook of Instagram met tag @gemeentelubbeek, #lokaalstaatcentraal en de naam van de handelszaak. Stuur voor de zekerheid ook een screenshot van je post naar de gemeente Lubbeek via messenger. De uiterste inzenddatum is 31 juli 2020.