Lubbeekse kerstmarkt

Van vrijdag 15 tot en met zondag 17 december 2023 organiseert de gemeente Lubbeek in samenwerking met Polyevents een eerste editie van de Lubbeekse kerstmarkt. Deze kerstmarkt vormt de ideale gelegenheid om in een gezellige, sfeervolle context bij te praten met andere inwoners, vrienden uit de buurt of familie. Dit alles uiteraard in combinatie met een hapje en een drankje dat voorzien wordt door onze plaatselijke handelaars.

We willen er met andere woorden een fantastische eerste editie van maken, en daarom nodigen we jullie graag uit om een drank-, eet- of productenstand te voorzien. Indien je geïnteresseerd bent om een stand te voorzien, dan vragen we om rekening te houden met het volgende:

  • De kerstmarkt vindt plaats van vrijdag 15 tot en met zondag 17 december 2023.
  • De kerstmarkt start op vrijdag om 18u en op zaterdag/zondag om 14u, ze eindigt vrijdag en zaterdag ten laatste om 22 en zondag om 18u.
  • Locatie: plein naast de Sint-Martinuskerk in Lubbeek.
  • Elke standhouder krijgt een pagodetent van 5m op 5m ter beschikking. De inkleding wordt door jou als standhouder zelf voorzien.
  • Je krijgt daarnaast ook een kerstboom ter beschikking die je zelf feestelijk kan aankleden. Voor deze versiering zorg je zelf, zo kan je ze optimaal afstemmen op jouw stand. 
  • Om de sfeervolle context te kunnen garanderen, wordt aan elke standhouder gevraagd om de eigen stand gedurende de duur van de hele kerstmarkt open te houden en te bemannen.
  • Als standhouder stort je vooraf een waarborg van 80 euro. Dit bedrag wordt integraal teruggestort wanneer de stand gedurende de hele kerstmarkt wordt bemand, én de tent achteraf netjes en onbeschadigd wordt achtergelaten.

Indien je wenst deel te nemen, gelieve dan ten laatste op 27 november 2023 je aanwezigheid te bevestigen via economie@lubbeek.be met als onderwerp 'kerstmarkt'. Laat ook weten van wat je precies in je drank-, eet- of productenstand zal voorzien.

Om voldoende variatie te kunnen voorzien, wordt per activiteit een maximum aantal standen voorzien. Ten laatste 1 december delen we je mee of je al dan niet een stand kan voorzien.

Wij kijken alvast uit naar de samenwerking!