Vaccinatiecentrum De Roosenberg

Gepubliceerd op maandag 8 februari 2021 13.52 u.

Zodra de bredere vaccinaties op gang komen, kunnen onze inwoners voor hun vaccinatie terecht in het vaccinatiecentrum in zaal De Roosenberg aan het Zoetwater in Oud-Heverlee.

Samen met de lokale besturen van Oud-Heverlee, Huldenberg en Bierbeek hebben we een website gemaakt waar je antwoord krijgt op vele vragen rond vaccineren en het vaccinatiecentrum.
Neem alvast een kijkje op https://www.vcderoosenberg.be/

Hier kan je de folder die reeds in je bus viel i.v.m. bekijken.

Hoe bereik je het vaccinatiecentrum:

Met de wagen

Het vaccinatiecentrum is vlot bereikbaar met de auto. Vanop de invalswegen rond het vaccinatiecentrum wordt een duidelijke signalisatie voorzien naar het centrum.
Er zijn voldoende parkeerplaatsen voorzien alsook voorrijmogelijkheid voor het brengen en ophalen van personen met een handicap en ouderen.

Beschik je niet over eigen vervoer

Neem dan tijdig contact op via het nummer 016 47 97 07 of mail naar vaccinatiecentrum@lubbeek.be . Eén van onze vrijwilligers brengt je dan, op een veilige manier en tegen de kostprijs van 8 euro (heen en terug) naar het vaccinatiecentrum:

Openbaar vervoer

Buslijn 337 (Waver-Leuven) brengt je vanaf Leuven station naar De Roosenberg. De halte “Oud-Heverlee Zoet Water” is gelegen op een kwartiertje wandelen van De Roosenberg.