Deskundige Cultuur

Gepubliceerd op dinsdag 2 juli 2024 15.53 u.

De gemeente Lubbeek zoekt een deskundige cultuur (B1-B3) in voltijds contractueel verband (38 u/week) voor bepaalde duur van 1 september 2024 tot en met 31 december 2024 met kans op verlenging tot maximum 2 jaar.

Vacaturenummer: 01072024CULTUUR

Functieomschrijving

De deskundige cultuur stelt geïnteresseerde burgers en verenigingen in staat om bij te dragen tot en/of te genieten van initiatieven op het vlak van cultuur en toerisme in de gemeente. Dit behelst met name de voorbereiding, de coördinatie, de uitvoering en evaluatie van het gemeentelijk cultuurbeleid.

 

Taken

- Vanuit de ervaring bij de beleidsuitvoering bijdragen tot het maken van beleidsvoorstellen en adviezen, om het strategisch beleid van de gemeente en van het beleidsdomein mee vorm te geven.

- Plannen, organiseren, coördineren, opvolgen en bijsturen van de activiteiten van de gemeente op vlak van cultuurbeleid, om te verzekeren dat de doelstellingen van de gemeente op een effectieve, efficiënte en kwaliteitsvolle wijze kunnen gerealiseerd worden.

- Het opzetten en/of uitvoeren van controle- en rapporteringsystemen, teneinde de correctheid van de taken te kunnen waarborgen en fouten of misbruiken te vermijden.

- Actief inzetten op het voeren van de correcte interne en externe communicatie van de eigen dienst.

Spreekt deze functie je aan, dan ben jij dé collega die we zoeken!

 

Profiel

- Je beschikt over een bachelorsdiploma én hebt interesse voor cultuur en toerisme.

- Je kan zelfstandig beleidsteksten lezen, analyseren en interpreteren.

- Je bent een nauwgezette, flexibele, klantvriendelijke en stressbestendige collega.

- Je weet van aanpakken en kan een project leiden van idee, doorheen uitvoering tot resultaat.

- Je kent vlot je weg in de digitale wereld.

- Ervaring is niet vereist.

- Aan de hand van een gedetailleerd attest kunnen dienstjaren bij een vorige werkgever meegeteld worden.

- Je beschikt over een uittreksel uit het strafregister.

- Je slaagt in een mondelinge selectieproef.

- Je bent medisch geschikt.

Aanbod

- De gemeente biedt je een boeiende job. 

- Dit vertaalt zich in een competitieve verloning van een bruto maandsalaris (aanvangssalaris zonder dienstjaren bij vorige werkgever) van min. 2.999,68 euro – max. 5.054,37 (38u/38u).

- Je geniet ook van extralegale voordelen: aanvullend pensioen, maaltijdcheques, ecocheques, fietsvergoeding en gratis openbaar vervoer van en naar het werk, fietsleasing, hospitalisatieverzekering na 6 maand, opleidingen.

- Je werkt voltijds in een flexibel uurrooster.

- Je hebt een arbeidsovereenkomst van bepaalde duur van 1 september 2024 tot en met 31 december 2024 met kans op verlenging tot maximum 2 jaar.

Solliciteren

Je kandidatuur (sollicitatiebrief met vermelding van het vacaturenummer) met CV, een kopie van je diploma en een uittreksel uit het strafregister (maximum 3 maanden oud) bezorg je aan het college van burgemeester en schepenen door het sturen van een e-mail aan personeel@lubbeek.be, via de post Gellenberg 16 te 3210 Lubbeek (de postdatum geldt als bewijs van de tijdige indiening van je kandidatuur) of door afgifte in het gemeentehuis.

De kandidaturen dienen uiterlijk op 17 juli 2024 verzonden te worden aan het gemeentebestuur van Lubbeek.

De selectiegesprekken gaan door op 19 augustus 2024.

Voor informatie kan je terecht bij de personeelsdienst (016 47 97 77). Je kan ook een e-mail sturen naar personeel@lubbeek.be of de gemeentelijke website consulteren www.lubbeek.be.