Permanente vacature poetsdienst met dienstencheques

Gepubliceerd op vrijdag 1 maart 2024 16.08 u.

1 voltijdse (38/38) of 2 deeltijdse (19/38) Technisch beambte poetsdienst met dienstencheques / aanvullende thuishulp - niveau D1 – D3 - contract onbepaalde duur.

 

Locatie tewerkstelling: OCMW Lubbeek à Groot-Lubbeek (bij cliënten thuis)

Doel van de functie en taak:

Als technisch beambte poetsdienst met dienstencheques en aanvullende thuishulp werk je bij mensen thuis in Groot-Lubbeek.

Je staat in voor het onderhoud van de woning, strijken, soms ook koken en verdere ondersteuning van onze dienst gezinszorg.

Aanwervingsvereisten:

  • Geen diploma vereisten.
  • Je bent een nauwgezette, flexibele, klantvriendelijke en stressbestendige collega.
  • Beheersing van de Nederlandse taal.
  • Relevante beroepservaring is een pluspunt. Nuttige beroepservaring uit de privésector of als zelfstandige kunnen tot maximum 12 jaar in aanmerking worden genomen. Diensten gepresteerd bij een ander bestuur in eenzelfde functie worden volledig in aanmerking genomen.
  • Je beschikt over eigen vervoer (wagen of bromfiets).

Aanbod:

  • Contract onbepaalde duur.
  • Dit vertaalt zich in een competitieve verloning van een bruto maandsalaris (aanvangssalaris zonder dienstjaren bij vorige werkgever) van 2.260,89 euro bruto/maand (38/38u).
  • Je geniet ook tal van extralegale voordelen: maaltijdcheques (€ 8,00), forfaitaire verplaatsingskosten, gratis hospitalisatieverzekering, ecocheques.
  • Je werkt 38/38 in een vast uurrooster of 19/38 in een vast uurrooster. 

Info:

De algemene toelatings- en aanwervingsvoorwaarden en de functiebeschrijving zijn te verkrijgen bij de personeelsdienst personeel@lubbeek.be.

Solliciteren

Je kandidatuur (sollicitatiebrief met CV en een uittreksel uit het strafregister (maximum 3 maanden oud)) bezorg je via het e-mailadres personeel@lubbeek.be, per post aan het Vast Bureau van het OCMW Lubbeek, Gellenberg 16 te 3210 Lubbeek (poststempel geldt als bewijs van de tijdige indiening van uw kandidatuur) of door afgifte op het gemeentehuis – OCMW.

Aangezien poetsen een knelpuntberoep is, staat de vacature permanent open en word je zo snel mogelijk uitgenodigd voor een praktische proef en een gesprek in het Gemeentehuis van Lubbeek. Voor meer informatie kan je terecht op de personeelsdienst (016 47 97 77 /78).