Sportacademie - onderhoudsgym

Een aanbod niet voor de kinderen deze keer maar voor volwassenen/medioren & senioren. 

De sportdienst organiseert lessenreeksen onderhoudsgym in Linden en Lubbeek.

Blijf je graag fit en in beweging? Neem dan deel aan de lessen onderhoudsgym. Samen met een lesgever/lesgeefster doe je gym- en beweegoefeningen om evenwicht, kracht en lenigheid op peil te houden. Je oefent op eigen tempo en naar eigen mogelijkheden. Je leert rekken en strekken, werken aan je conditie en de beweeglijkheid van je spieren en gewrichten te onderhouden. Dit alles in een gezellige sfeer en onder begeleiding van een ervaren lesgever. 

Locatie
Sporthal Lubbeek
Gellenberg 14
3210 Lubbeek

en

Turnzaal GBS De Stip Linden
Martelarenplaats 1
3210 Linden

Data & uren

Sporthal Lubbeek: maandag  14u-15u
Turnzaal Linden: maandag 17u-18u

- Lessenreeks 1 start op 9 september 2019 en loopt t.e.m.16 december 2019
- Lessenreeks 2 start op 6 januari 2020 en loopt t.e.m. 29 juni 2020

Er zijn geen lessen op feestdagen en tijdens schoolvakanties. 

Procedure

Inschrijven voor de sportacademie kan online. Wij zijn veranderd van online inschrijvingssysteem omdat het oude systeem er mee stopt.

Vanaf heden kan je inschrijven via het nieuwe systeem. Hier dien je wel opnieuw (eenmalig)  een account aan te maken voor je gezin en voegt gezinsleden toe en nadien kan je je gezinsleden inschrijven.

Indien je niet online kan inschrijven ben je ook welkom aan het sportloket op het gemeentehuis, Gellenberg 16, 3210 Lubbeek.

Kostprijs

Je betaalt 2 euro per les en betaalt ineens voor een hele lessenreeks. Er zijn kortingen voor bijkomende leden van hetzelfde gezin (25%) en sociaal tarief (50%). Alle info betreffende de tarieven en kortingen worden meegedeeld op de online inschrijvingswebsite .

Wat meebrengen?

- Flyer sportacademie- FAQ

Input