Sportacademie - start2move

Start2move is een laagdrempelige en korte lessenreeks met een beperkt aantal deelnemers. De lessen worden gegeven door de coaches van het bewegen op verwijzing-project. We willen mensen helpen die wat meer willen sporten of bewegen maar voor wie de stap naar een sportclub te groot is.

In 8 lessen zien we verschillende sport- of beweegvormen en ontmoeten we andere mensen die wat meer willen bewegen. We leggen ook de link naar het bestaande Lubbeekse sportaanbod.

Locatie
Sporthal Lubbeek

Data en uren
- Reeks 1 donderdag 13u-14u 4/10-22/11 (8 lessen) 8 deelnemers per reeks
- Reeks 2 donderdag 13u-14u  24/01-14/03 (8 lessen) 8 deelnemers per reeks => GEANNULEERD!
- Reeks 3 dinsdag 20u-21u 25/04-13/06 (8 lessen) 8 deelnemers per reeks

Procedure

Inschrijven voor de sportacademie kan online. Wij zijn veranderd van online inschrijvingssysteem omdat het oude systeem er mee stopt.

Tot 6 januari kon je inschrijven via het oude systeem.  Nu kan je niet meer inschrijven via dit systeem maar wel je inschrijving controleren en je mutualiteitsattest downloaden.

Vanaf heden kan je inschrijven via het nieuwe systeem. Hier dien je wel opnieuw (eenmalig)  een account aan te maken voor je gezin en voegt gezinsleden toe en nadien kan je je gezinsleden inschrijven.

Indien je niet online kan inschrijven ben je ook welkom aan het sportloket op het gemeentehuis, Gellenberg 16, 3210 Lubbeek.

Kostprijs

De lessenreeksen kosten 16 euro. Er zijn kortingen voor bijkomende leden van hetzelfde gezin (25%) en sociaal tarief (50%). Alle info betreffende de tarieven en kortingen worden meegedeeld op de online inschrijvingswebsite.