Uitlenen evenementenmateriaal

De gemeente Lubbeek biedt gratis materiaal aan dat ontleend kan worden aan Lubbeekse verenigingen, instellingen of buurtfeestcomités.

Volgende materialen worden ter beschikking gesteld:

tafels - stoelen - picknicktafels (zonder banken of stoelen) - geluidsinstallatie - verlengsnoeren - podiumelementen - panelen - nadarhekken - legertent - spreekgestoelte - vlaggenmasten - vlaggen - schijnwerpers - spots

Voor wie

Lubbeekse verenigingen, instellingen en buurtfeestcomités

Voorwaarden

  • Beschikbaarheid materiaal
  • Betaling cash waarborg van 250 euro
  • Hulp van twee personen van de vereniging/instelling/buurtfeestcomité

Procedure

Vraag de materialen via onderstaande link naar het e-loket 'Gemeentelijke materialen aanvragen' aan. Dit ten laatste 4 weken voor de activiteit.

Na het indienen van de aanvraag wordt deze verwerkt door de cultuurdienst die de reservatie van de materiale bevestigd of verwittigd als (bepaalde) materialen niet meer beschikbaar zijn. Daarna ontvangt de huurder een gebruiksovereenkomst. Eén ondertekend exemplaar dient de cultuurdienst te bereiken binnen de 5 werkdagen.

Er dient vóór de levering van het materiaal op afspraak een waarborg van 250 euro cash binnengebracht te worden op de cultuurdienst.

Materialen dienen afgehaald te worden bij de technische dienst op het gecommuniceerde tijdstip. Materialen die te groot zijn voor eigen vervoer worden door de technische dienst vervoert, maar er worden wel twee personen van de vereniging/instelling/buurtfeestcomité verwacht om mee te helpen laden en lossen.

Kostprijs

Gratis maar met waarborg.

Reglement

Reglement betreffende het ter beschikking stellen van gemeentelijke materialen, goedgekeurd in de gemeenteraad van 29 mei 2002.

Wat meebrengen?

Naar afspraak met cultuurdienst: cash waarborg van 250 euro

Naar technische (Bollenberg 86, 3210 Lubbeek): bewijs van betaling waarborg verkregen van cultuurdienst.