Vrijwilligers gezocht voor vaccinatiecentrum

Gepubliceerd op donderdag 28 januari 2021 13.37 u.

Vanaf maart krijgen meer dan 35.000 inwoners van Bierbeek, Huldenberg, Lubbeek en Oud-Heverlee een coronavaccin toegediend in het vaccinatiecentrum De Roosenberg. De opbouw van het centrum is volop bezig. Stilaan krijgen we ook zicht op de nodige medewerkers om alles vlot te laten verlopen.

Wij hebben nog helpende handen nodig voor niet medische taken zoals onthaal, logistieke taken en het begeleiden van mensen naar de juiste vaccinatielijn. Hoeveel medewerkers er precies nodig zijn en wanneer is nog niet bekend. Help je graag mee? Aanmelden kan al, we houden je kandidatuur bij en contacteren je zodra de planning vorm krijgt.

Ook voor het toedienen van de vaccins wordt beroep gedaan op vrijwilligers, hierbij is een medische achtergrond verplicht. Ben jij medisch geschoold en help je graag mee? Twijfel niet en stel je kandidaat!

Vrijwilligers voor het vaccinatiecentrum melden zich aan via dit formulier op de website van Eerstelijnszone Leuven Zuid.

Opgelet!
Als vrijwilliger in het vaccinatiecentrum, verwachten we dat je minimaal 2 shiften per week kan invullen, voor een periode van 6 weken . Elke dag wordt verdeeld in 2 shiften van 4 uur. Dit betekent dat je minstens 8u per week kan meewerken en dit 6 weken lang.