Wij zoeken artistiek talent

Gepubliceerd op donderdag 4 augustus 2022 15.04 u.

Tour Elentrik is een leuk street art project : een samenwerking tussen de gemeente Lubbeek – dienst cultuur en toerisme en Treepack waar lokale en professionele artiesten samen aan de slag gaan om monotone en grijze elektriciteitskasten te voorzien van een knappe kunstlaag!

Wij zijn op zoek naar artistiek talent in de vorm van amateurkunstenaars of lokale creatievelingen die zich kandidaat stellen om een ontwerp aan te brengen op een nutsvoorzieningskast in onze gemeente. Iedereen met aanleg voor creativiteit is welkom!

Veel goesting, maar weinig of geen ervaring? Op zaterdag 17 september 2022 organiseren we een workshop waarin we de basistechnieken uitleggen. Dit gepaard met tips & tricks om direct aan de slag te kunnen.

Dit is een unieke kans om jouw werk te tonen aan een ruim publiek. Voel je je geroepen om aan de slag te gaan? Stel je dan kandidaat via: https://forms.gle/L3heSVXf1gcZTWUL6

Of stuur een e-mail naar cultuur@lubbeek.be met je naam, motivatie, e-mail, telefoonnummer en portfolio met recent werk (online of pdf indien beschikbaar).

Inschrijven kan tot 29 augustus 2022.