Winteravond: uilen

Gepubliceerd op dinsdag 20 november 2018 14.32 u.
Tijdens de donkere maanden van het jaar verwelkomen wij en onze mede-organisatoren u naar goede gewoonte op enkele gezellige en vooral boeiende winteravonden in onze regio.

Uilenexpert Philippe Smets is al 25 jaar gepassioneerd door uilen. Tijdens deze winteravond vertelt hij je welke soorten uilen in onze regio voorkomen en hoe je ze kan herkennen. Je komt meer te weten over hun leefwijze en leefgebied, wat op hun menu staat en hoe ze zich voortplanten. En je gaat naar huis met tal van tips om de uilen een handje te helpen!

Meer info over de spreker:
Philippe Smets is gewestelijke coördinator van de Steenuilenwerkgroep Natuurpunt en provinciaal verantwoordelijke voor Vlaams-Brabant van de Kerkuilwerkgroep Vlaanderen en verantwoordelijke voor de meldingen van Oehoe in Vlaanderen.

Praktisch
woensdag 12 december van 20u tot 22u
gratis toegang

Locatie
Bibliotheek Lubbeek
Gellenberg 14
3210 Lubbeek

Meer weten?
Regionaal Landschap Noord-Hageland
016 63 59 54 of info@rlnh.be

Noteer ook alvast in je agenda:
woensdag 16 januari 2019 in Bezoekerscentrum Webbekoms Broek in Diest: Winteravond 'Vogelzang, klassieke muziek en welbevinden'
woensdag 13 februari 2019 in Huize Hageland in Tielt-Winge: Winteravond 'Gewoel in een biodiverse poel'
woensdag 13 maart 2019 in Bezoekerscentrum Webbekoms Broek in Diest: Winteravond 'De toekomst van de Demerdelta'

Deze winteravond is een organisatie van Regionaal Landschap Noord-Hageland ism Bezoekerscentrum Webbekoms Broek en Natuurpunt CVN. Met steun van de provincie Vlaams-Brabant.